Kiekie's Coaching Call

Boost jouw Print Verkoop en Online Zichtbaarheid!

 

Ben jij een gepassioneerde beeldmaker die graag zijn eigen prints wil verkopen? Of ben je al actief op dit gebied, maar zoek je naar manieren om jezelf te verbeteren? Dan is de unieke strategie sessie van Kiekie's Coaching Call absoluut iets voor jou! Tijdens deze 2 uur durende Zoom sessie krijg je de kans om al jouw vragen te stellen over print strategieën en online zichtbaarheid.

Je zult deze sessie persoonlijk met mij, Denise Woerdman, doorbrengen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het familiebedrijf FotoLabKiekie, waar ik momenteel samen met mijn man de leiding over neem, ben ik een expert op het gebied van fine art printen. Ik heb me ook gespecialiseerd in print verkoop en online zichtbaarheid, wat me heeft geholpen bij het opzetten van succesvolle initiatieven zoals de fotografie krant Kiekie tabloid en onze online gallery Kiekie Art. Daarnaast hebben we onlangs een grote expositie en online print sale georganiseerd genaamd "Women in Art".

Tijdens onze strategiesessie heb jij alle ruimte om je vragen, strubbelingen en onzekerheden met mij te delen. Samen zullen we kijken naar jouw specifieke situatie en ik zal je waardevolle inzichten, praktische tips en op maat gemaakt advies geven om jouw print verkoop en online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen.

Wat is de beste strategie voor het verkopen van prints en welke stappen moet ik daarvoor nemen?

Steeds meer makers bieden hun prints te koop aan, online, via hun eigen webshop of tijdens een expositie. Maar hoe zorg je dat je de juiste tools gebruikt om ook daadwerkelijk genoeg prints te verkopen? Misschien heb je al een webshop opgezet of verkoop je jouw werk via jouw website en Instagram-kanaal. Maar het simpelweg een paar keer promoten is niet voldoende voor een succesvolle online verkoop. Om consistent goede resultaten te behalen, zijn er specifieke stappen die je moet volgen. En ik kan jou precies vertellen en uitleggen welke stappen dit zijn.

Of je nu vragen hebt over het optimaliseren van jouw webshop, het verbeteren van de presentatie van jouw kunstwerken, het opbouwen van een betrokken online community of het effectief promoten van jouw werk op social media, ik sta voor je klaar om mijn expertise met jou te delen. Samen zullen we kijken naar jouw specifieke situatie en doelen, en ik zal je praktische tips, inzichten en strategieën aanreiken die je direct kunt toepassen om jouw online verkoop te stimuleren.

Hoe prijs ik mijn werk op de juiste manier? Hoe creëer ik echtheidscertificaten en limited edition prints? Wat is de beste strategie voor het verkopen van prints en welke stappen moet ik daarvoor nemen? Twijfel je of je wel genoeg online zichtbaar bent? (en hoe je dit het beste aan kunt pakken) Is jouw website wel conversieproof en hoe kun je dat verbeteren? Tijdens onze sessie kun je al jouw struggles en onzekerheden met mij delen.

Ik bied je concrete handvatten en advies waarmee jij verder kunt groeien in jouw carrière als professioneel beeldmaker! En dat is nog niet alles! Na afloop van ons gesprek ontvang je van mij een uitgebreid document met persoonlijke tips en adviezen, speciaal op maat gemaakt voor jou. Daarnaast geef ik je waardevolle aanbevelingen voor software op het gebied van art marketing.

Wat kun je verwachten na deze strategiesessie?

- Je hebt alle juiste tools en kennis in handen om een succesvolle print verkoop op te starten.

- Je ontwikkelt een ondernemersmentaliteit: jouw plan ligt klaar en je gelooft voor de volle 100% in het bereiken van jouw doelen. Je hebt vertrouwen in zowel je creatieve vaardigheden als je ondernemerskwaliteiten.

- Je gaat concrete plannen opstellen vanuit een strategische benadering en je implementeert effectieve marketingtools om zo alles uit jouw online zichtbaarheid te halen.

- Je barst van de nieuwe energie om jouw art sales naar een hoger niveau te tillen!

Voor wie is deze strategiesessie bedoeld?

De Kiekie's Coaching Call is speciaal ontworpen voor professionele beeldmakers die zelf prints willen verkopen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, als je jouw online zichtbaarheid wilt vergroten en de juiste verkoopstrategie wilt ontwikkelen, dan is deze sessie perfect voor jou!

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle online verkoop. Schrijf je in voor mijn coaching sessie en ontdek hoe je jouw online verkoopstrategie kunt optimaliseren en consistente resultaten kunt behalen. 

Ja, dat wil ik!

p.s 1  Na het afronden van de betaling ontvang je een link waar je de datum en tijd van de call kunt inplannen. (woensdagen & zaterdagen)

p.s 2 Twijfel je of deze call bij jou past? Stuur me dan een mail, dan overleggen we samen even: amsterdam@kiekiekrant.com