Wie zijn wij

KIEKIE ART

Op Kiekie Art vind je een aanbod van hedendaagse fotografische, teken en schilderkunst van Nederlands top talent. Deze talenten zijn actief bezig met het o.a. organiseren van exposities en zijn veelvuldig in de prijzen gevallen met hun werk. Zoals bijvoorbeeld Renata Dutrée GUPNew talent 2020, winnaar LensculturePortrait en de jonge getalenteerde illustrator Lois Schindeler.


Je kunt per artwork kiezen uit 4 verschillende formaten en 4 verschillende materialen waarop de fine art giclée print wordt afgewerkt. De kunst is zeer toegankelijk geprijsd, dat maakt dit een unieke kans om die lege plek aan de muur op te vullen met een gelimiteerde editie van top talent. In het menu 'materiaal' leggen we je alles uit! 

Tijdens deze lockdown geen foto-exposities of bezoeken aan musea. Maar door een aankoop bij Kiekie Art haal je de kunst wel naar je eigen huis én steun je de creatieven. Een win win! 

 

FREE DELIVERY

Als je de bestelling hebt gedaan, wordt de volgende werkdag jouw print al gemaakt én binnen een week gratis bezorgd bij jou thuis.
De print wordt verzorgd door FotoLabKiekie, waar Kiekie Art een onderdeel van is. Je bent dus verzekerd van een print van top kwaliteit. 

 

READY TO HANG

Elke afwerking wordt voorzien van aan de achterkant een blind ophangsysteem waarmee je het artwork eenvoudig aan de muur bevestigd. Doordat het profiel naar binnen is geplaatst creëer je een mooi 'zwevend' effect. 

 

 

 

 

Kiekie Art is onderdeel van FotoLabKiekie & Kiekie Magazine

FotoLabKiekie
Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
020-6830464