Wie zijn wij

Het ontstaan van Kiekie Art 

Kiekie Art is onderdeel van FotoLabKiekie. Na jarenlang samengewerkt te hebben met haar ouders, heeft Denise Woerdman samen met haar partner het bedrijf overgenomen in 2022. Bij FotoLabKiekie staat service en persoonlijke aandacht voorop. Naast het printen en produceren van grote projecten zoals exposities voor bijvoorbeeld het Scheepvaartmuseum of het Hermitage begeleiden wij ook studenten bij het printen van hun eindexamenwerk. 

In 2013 werd Kiekie Tabloid gelanceerd, een gratis fotografie tabloid met daarin een overzicht van hedendaags fotografie talent, interviews en exposities. Kiekie tabloid verschijnt 4 keer per jaar en ligt verspreid in een hoge oplage in 5 grote steden in Nederland en gaat naar alle Nederlandse fotografie opleidingen. Omdat wij educatie belangrijk vinden, organiseren wij met regelmaat interessante masterclasses en lezingen. Ook vind je op ons Instagram account ieder weekend een Take Over waarin een talent ons account overneemt. FotoLabKiekie is dus niet alleen een fine art print lab, maar ook gegroeid naar een podium voor opkomend talent. 

Limited Editions

Kiekie Art is geen traditionele gallery, maar een platform en website waarop wij limited editions aanbieden van rond de 35 illustratoren en fotografen. Op Kiekie Art vind je een aanbod van hedendaagse fotografische, teken en schilderkunst van Nederlands top talent. Deze talenten zijn actief bezig met het o.a. organiseren van exposities en zijn veelvuldig in de prijzen gevallen met hun werk. Een collectief van fotografen en illustratoren die een aantal van hun mooiste werken verkopen via ons platform, in een gelimiteerde oplage. Bij elk werk vind je een met zorg geselecteerde afwerking, verzorgd door FotoLabKiekie. Je bent dus verzekerd van een print van top kwaliteit. 

Hechte community

Bij Kiekie Art draait alles om de kunst en de kunstenaar zelf. Er wordt geen commissie ingehouden op het werk en de prijzen blijven betaalbaar voor de koper. Door middel van online verkoop, art fairs, pop up exposities en samenwerkingen met bijvoorbeeld magazines en kranten verkopen wij het werk én vergroten wij de bekendheid van de kunstenaar. Daarnaast worden er geregeld artist talks, gezellige borrels en speciale masterclasses georganiseerd, Kiekie Art vormt met het platform dus ook een hechte community met de kunstenaars samen. 

Printing en Finishing

Samen met de kunstenaar hebben wij gekeken op welke fine art papiersoort het werk het beste tot zijn recht komt. En met welke afwerking,  bijvoorbeeld een houten baklijst om het werk of juist met glas. Alle fine art prints en finishing worden verzorgd door FotoLabKiekie. Je bent dus verzekerd van een print van top kwaliteit.  Met ons speciale kunsttransport bezorgen wij het artwork netjes aan je deur.

 

Kiekie Art is onderdeel van FotoLabKiekie & Kiekie Magazine

FotoLabKiekie
Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
020-6830464