Kwaliteit

PRINTS BY FOTOLABKIEKIE 

FotoLabKiekie is een officieel erkend Digigraphie-laboratorium, gevestigd in Amsterdam. Met het Digigraphie certificaat kan de hoogste standaard voor fine art fotografie producties worden gegarandeerd. Ons fotolab werkt met de nieuwste Epson-printers, de P10000 en de P20000. Deze printers, met hun originele Epson Pigment inkten, kunnen perfecte giclee-afdrukken maken. In combinatie met een speciaal rip-programma en het kalibreren en beheren van de papieren is levering van een topproduct gegarandeerd. 

Wil je de materialen zoals de baklijsten in het echt komen bekijken? Dat kan natuurlijk! Stuur een mail naar amsterdam@fotolabkiekie.com voor een afspraak. 

CERTIFICAAT VAN ECHTHEID

Iedere print wordt geleverd met een uniek certificaat van echtheid. Op dit certificaat staat een afbeelding van het fotowerk, de specificaties, het betreffende oplage nummer en is gesigneerd door de fotograaf. 
FotoLabKiekie is sinds 25 maart 2014 een Hahnemühle Certified Studio<em>FotoLabKiekie is sinds 25 maart 2014 officieel een Hahnemühle Certified Studio.</em></div>
<div style=
Het productie proces bij FotoLabKiekie