Materiaal

Fine Art Pearl print - Dibond - Profiel

Fine Art Pearl papier van Hahnemuhle is één van de hoogste kwaliteit papiersoorten en mag zich een echte Fine Art print noemen. Een Fine Art Pearl print heeft een 'ei' glans (halfmat) met een lichte structuur, dat verspreid het licht mooi en heeft weinig reflectie. Verstevigd op het solide materiaal Dibond voorzien van een u-profiel achterop. Door het u-profiel krijgt de foto een 'zwevend' effect. De foto kan door middel van het u-profiel rechtstreeks aan de muur gehangen worden.

 

 

Glans print - Dibond - Plexiglas - Profiel 

Wil je dat jouw print van de muur af 'knalt'? Kies dan voor Plexiglas. Een mooie print in combinatie met Plexiglas, Dibond en ophangprofiel heeft een strakke, luxe uitstraling.
Door het u-profiel krijgt de foto een 'zwevend' effect. Een foto op Plexiglas en Dibond is randloos en laat het beeld zo mooi spreken. Het verbetert de kleurbelichting, diepte en details van je foto, ook zorgt het voor een scherpe beeldkwaliteit met een mooie glans. Het plexiglas beschermt je foto tegen stof en verkleuring (is UV bestendig), je bent er zeker van dat het jaren meegaat. De foto kan door middel van het u-profiel rechtstreeks aan de muur gehangen worden.

 

 

Voorbeeld U-Profiel (ophangsysteem)

Bij beide opties zit een U-Profiel aan de achterkant waar je de print mee kunt hangen aan de muur.  Dit rondom gemonteerde frame is ijzersterk. Jouw fotokunst hangt stabiel en 'zwevend' aan de muur. 

 

 

Voorbeeld Fine Art print op Dibond 'zwevend aan de muur'

Beeld 'Horses' Nanda Hagenaars 

 

Kijk hieronder mee naar het productieproces

 

 

 

Heb je een vraag over je bestelling of heb je advies nodig bij het kiezen van het juiste formaat? 

Mail al je vragen naar kiekiegallery@kiekiekrant.com